Opinie

Dodaj opinię

 
 
 
 
 
 
Adres e-mail nie będzie publikowany
Razem opinii: 47
Katarzyna P. z Grudziądza napisał/a 7 sierpnia 2020:
Serdecznie dziękuję za tak staranne przygotowanie pogrzebu mojego dziadka. Wparcie, które zapewnił nam zakład pogrzebowy Animus, sprawiło, że cała rodzina nieco lepiej zniosła tę stratę. Działanie firmy z całą pewnością bez zastrzeżeń. Pracują tam prawdziwi profesjonaliści, którzy potrafią zadbać o właściwą atmosferę i zatroszczyć się o ludzi. Zachowanie odpowiedniego taktu i powściągliwość emocji był chyba największym atutem świadczonej przez nich usługi. Mimo wszystko w każdym momencie można było liczyć na trafną poradę.
Jolanta W. z rodziną napisał/a 2 czerwca 2020:
Nie dziwią mnie opinie napisane przez inne rodziny, bo to wszystko prawda. Animus jest przykładem że każda firma to ludzie - a Pani Małgorzata i reszta zespołu są zaangażowani w swoją pracę, za poświęcony dodatkowo czas i cierpliwe słuchanie naszych pytań i próśb chcemy podziękować.
Piotr napisał/a 27 marca 2020:
Chcę serdecznie podziękować Panom obsługującym pogrzeb oraz Pani z biura. Animus przeprowadził ceremonię bez zarzutu, było nagłośnienie i dekoracja grobu. Sama opcja stypy w domu pogrzebowym Animus okazała się najkorzystniejsza jaką udało się nam znaleźć. Szczerze polecam.
Dzieci zmarłej Grażyny Murawskiej napisał/a 17 lutego 2020:
Jako najbliżsi chcielibyśmy podziękować za wspaniały i godny pogrzeb naszej kochanej mamy. Naszym życzeniem jest aby każdy w tak trudnych życiowych chwilach mógł liczyć na wsparcie i pomoc jaką otrzymaliśmy od Państwa. Dziękujemy.
Dorota z rodziną napisał/a 23 stycznia 2020:
Dziękujemy firmie Animus za zaangażowanie i staranne przeprowadzenie pogrzebu babci. Firma wywiązała się ze zobowiązań w 100% a różnie to z tym jest w Grudziądzu, dlatego szczerze polecam.
Szudra Schmidt napisał/a 18 stycznia 2020:
Dzięki cudownemu wsparciu, będziemy to miejsce długo wspominać i z chęcią polecać innym. Pomimo smutku i żalu o stracie bliskiej osoby, dzięki Domu Pogrzebowemu "Animus" łatwiej nam było przejść tą trudną chwilę.
Monika napisał/a 20 grudnia 2019:
Dziękuję Pani Małgorzacie i wszystkim pracownikom za przeprowadzenie ceremonii Tatusia i dopilnowanie szczegółów. To, że Panowie sami z siebie zaczęli pomagać starszym osobom i zawieźli ich często ciężkie wieńce i wiązanki z kościoła na cmentarz to bardzo miłe. Za te wszystkie drobne gesty i za życzliwość dziękuję i szczerze polecam ta firmę.
Marlena Pietruszka napisał/a 9 grudnia 2019:
Przyszłam tu ze smutkiem w sercu, znalazłam pocieszenie, ukojenie. Bardzo przyjazna, ciepła atmosfera towarzyszyła mi od początku do dnia pogrzebu. Serdeczność, profesjonalizm, uczciwość i serce. bardzo, bardzo dziękuję, że byliście przy odprowadzeniu mojej Mamy.
Kamil Pawicki napisał/a 1 września 2019:
Bardzo dziękuję za zorganizowanie ostatniego pożegnania mojej ukochanej mamy. Za wsparcie duchowe i psychiczne w tych ciężkich dla mnie chwilach. Dziękuję również za pomoc Pani Karolinie w załatwieniu wszystkich spraw związanych z pogrzebem.
Rodzina zmarłej Marysi napisał/a 24 kwietnia 2019:
Żadne słowa nie są w stanie opisać naszej wdzięczności za Państwa pomoc w tych trudnych dla Nas chwilach. Spotkaliśmy się tutaj z ogromną troską skierowaną w Naszym kierunku. Są Państwo osobami o złotych sercach.
Miłosz napisał/a 12 kwietnia 2019:
Ja również polecam, nie dlatego, że ktoś mnie o to prosił z pracowników zakładu pogrzebowego, ale za to że w cenie takiej jak w 2 innych zakładach u których byłem najpierw - u nich miałem na pogrzeb wieniec, namiot, elegancki karawan, windę, nagłośnienie z piosenką Barka, kilka detali i pomoc w urzędach.
Anna i Michał napisał/a 4 lutego 2019:
Dziękuję bardzo Pani Małgorzacie i pracownikom odpowiedzialnym za przebieg ceremonii w kościele i na cmentarzu za wykonywanie swojej pracy z dbałością o nasze uczucia. Wzruszyliśmy się gdy od Pana na cmentarzu otrzymaliśmy zdjęcie naszej mamy.
J.K. napisał/a 4 lutego 2019:
Z całego serca polecam usługi Domu Pogrzebowego Animus z Grudziądza. To co mnie przekonało podczas wizyty to fakt, że nie żądano dodatkowych pieniędzy za pomoc z formalnościami a do USC zawieziono mnie firmowym samochodem, bo musiałem być akurat osobiście. To krzepiące, że w naszym mieście są firmy które starają się zrobić coś dla innych, a nie tylko kombinują żeby jak najszybciej zarobić o 100 zł więcej.
Rodzina Mrok, Szczodrowskich i Dąbrowskich napisał/a 2 lutego 2019:
Dziękujemy, że w tych trudnych chwilach mogliśmy liczyć na Państwa pomoc, cenne uwagi i podpowiedzi. Dziękujemy za uczynienie drogi, choć ostatniej naszej ukochanej żony, matki, babci i prababci godną i niezwykle uroczystą.
Rodzina Mikołajczak i Zielińskich napisał/a 27 stycznia 2019:
Wdzięczni za wspaniale zorganizowaną ceremonię pogrzebową, profesjonalizm i duże zaangażowanie, wraz ze wsparciem psychicznym, które pozwoliło nam przetrwać te ciężkie chwile.